Spring naar content

Trivers

de kracht van de nieuwe website

Trivers is een gespecialiseerd zorgcentrum voor kinderpsychologie & jeugdpsychologie. Binnen Trivers zijn verschillende specialisten aanwezig die gespecialiseerd zijn in onderzoek en behandeling bij kinderen met leerproblemen, gedragsproblemen en sociaal emotionele problemen. Nul tot Honderd werd gevraagd om dit bedrijf te voorzien van een nieuwe website. Met als doel een gebruiksvriendelijke website om de navigatie voor de doelgroep te verbeteren.

 

 

Het Resultaat

Een gebruiksvriendelijke website

Een navigeerbare website

De realisatie van een gebruiksvriendelijke website

Van brainstorm tot nieuwe menustructuur. Bij de creatie van de nieuwe website staat de doelgroep centraal. Samen met deze klant bedenken we ideeën en voeren deze uit. Met als doel een website die mobielvriendelijk en gebruiksvriendelijk is. Zo realiseren we een website die gebruiksvriendelijk is voor elke bezoeker die op de website komt met als oogpunt een website die aanspreekt bij de doelgroep.

Van design tot een op maat gemaakte Wordpress website

Het omzetten van de juiste menustructuur naar een nieuwe website. Het ontwerpen van de gebruiksvriendelijke website voor Trivers zorgde voor een verbeterde navigatie voor bezoekers. Zo realiseerde Nul tot Honderd een op maat gemaakte WordPress website. Een website die vakinhoudelijk uitstraalt wat ze willen vertellen. Met een vernieuwde websitestructuur en nieuwe content. Vanaf nu is de website van Trivers voor elke bezoeker navigeer baar.

 

 

Optimalisatie

Je doelgroep aanspreken is één, maar je doelgroep bereiken is nog belangrijker. Nul tot Honderd onderhoud en optimaliseert de website van Trivers. We zorgen dat de website online vindbaar is en goede posities in Google heeft. Want meedoen in de race is goed, maar winnen vinden we nog belangrijker. Zo bereiken we de doelgroep op de juiste manier. En zorgen we ervoor dat de website altijd goed vindbaar is in Google.

 

Robert_nultothonderd

Sparren?

Samen sparren over hoe wij jouw organisatie nog succesvoller kunnen maken?
Ik ben heel benieuwd naar je ambitie en merkuitdaging! Stuur een berichtje en krijg binnen 100 seconden antwoord!

    Bericht?

    Laat je bericht achter via onderstaand formulier!