Spring naar content

Spa One

Van vraag naar totaaloplossing.

Spa One is het nieuw saunacomplex net buiten Breda. In hun ontwikkelingsfase werd nul tot honderd gevraagd om ervoor te zorgen dat er een jaar later 350 mensen per dag de sauna zouden bezoeken. Een mooie uitdaging die wij vol enthousiasme zijn aangegaan. Een jaar later mochten de resultaten van onze inspanningen er zijn.

Van logo-ontwerp tot branding, van website tot signing, voor zowel het wellness centrum als het restaurant. Ook nu nog beheert nul tot honderd o.a. de social-kanalen, organiseren we de e-mailmarketing en verzorgen we allerlei nieuwe uitingen in print en signing.

Resultaten

Van 0 naar 356 gasten per dag
Van 0 naar 1.500 website bezoekers per dag
Van 0 naar 10.500 accounts e-mail marketing
Van 0 naar 13.000 volgers op Social media

Branding

Het creëren van een pakkend en tijdloos beeldmerk dat heel breed kan worden ingezet. Het logo prijkt nu 4 meter groot aan de gevel van het complex en wordt in 3 cm2 gebruikt op de eigen badslippers. Het wordt gebruikt in online uitingen en in print.

Website

Samen met deze prachtklant gingen we van schets en onderzoek naar realisatie, onderhoud en optimalisatie van de website. nul tot honderd realiseerde een pakkend design voor hét verkoop- en communicatiekanaal van Spa One en voerde dit helemaal in eigen huis uit. Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat deze site voortdurend up-to-date is, door deze constant door te ontwikkelen.

Video?

Denk je erover om video in te zetten voor jouw merk?

Tell me more

e-mailmarketing

Met goed gestructureerde e-mail flows verzorgt en versterkt nul tot honderd de online klantreis van wellness-liefhebbers. Van welkomstmail bij een reservering tot servicemails, herinneringen, uitnodigingen en nieuwsbrieven. Op deze manier bereiken we met grote regelmaat een groot klantenbestand en realiseren we een onophoudelijke omzetstroom.

Niets is aan het toeval overgelaten, maar toch voelt het natuurlijk. Dit zie je ook in het logo.

Laura Thuis – Blootgewoon

Wil jij ook een website?

Informeer naar de mogelijkheden en neem contact op.

Button CTA

Robert_nultothonderd

Sparren?

Samen sparren over hoe wij jouw organisatie nog succesvoller kunnen maken?
Ik ben heel benieuwd naar je ambitie en merkuitdaging! Stuur een berichtje en krijg binnen 100 seconden antwoord!

    Bericht?

    Laat je bericht achter via onderstaand formulier!