Spring naar content

ROK Metaal

Van onpersoonlijk naar eigen, originele website

ROK Metaal benaderde ons in eerste instantie voor een compleet nieuwe website. Het doel hiervan was om zichzelf te onderscheiden van andere aanbieders en concurrenten van de markt. Hierbij hebben we gekeken naar de achtergrond van ROK Metaal de branche waar ze vandaan komen en wat ROK Metaal onderscheid van de andere aanbieders. Hiervoor hebben we ook geadviseerd om de content te vernieuwen in vorm van foto en video. Dit om het geheel industrieel over te laten komen en de aanpak van ROK Metaal meer naar voren te laten komen. De uitdaging was hierbij ook om de 2 bedrijven die ROK Metaal bezit samen te laten komen. Dit hebben we op de website gedaan met een duidelijk onderscheid van navigatie.

Diensten

Branding
Campagnes
Content
Digitaal

Resultaten

Van logo naar aangescherpte huisstijl
Van niet vindbaar tot online vindbaar
Van onpersoonlijk naar eigen, originele website

Website

De wens van ROK Metaal was om een duidelijk onderscheid te creëren tussen ROK Metaaltechniek en ROK Forceertechniek. Hierbij hebben we goed onderzoek gedaan bij de bestaande klanten van ROK om erachter te komen wat de behoefte waren van deze klanten. Van ons was het belangrijk om een duidelijke splitsing te hebben op de homepage. En heir hebben we uiteindelijk ook rekening mee gehouden in de huisstijl.

Website

Samen met deze prachtklant gingen we van schets en onderzoek naar realisatie, onderhoud en optimalisatie van de website. nul tot honderd realiseerde een pakkend design voor hét verkoop- en communicatiekanaal van Spa One en voerde dit helemaal in eigen huis uit. Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat deze site voortdurend up-to-date is, door deze constant door te ontwikkelen.

Robert_nultothonderd

Sparren?

Samen sparren over hoe wij jouw organisatie nog succesvoller kunnen maken?
Ik ben heel benieuwd naar je ambitie en merkuitdaging! Stuur een berichtje en krijg binnen 100 seconden antwoord!

    Bericht?

    Laat je bericht achter via onderstaand formulier!