Spring naar content

ManGo

Van bescheiden tot toekomstbestendig

ManGo product design vroeg Nul tot Honderd om hen te begeleiden in de transitie naar een internationale speler in product design. ManGo had zelf al heel goed bedacht wat hun positionering inhoudt, daarom zijn we samen een traject gestart in de creatiefase om tot een aanzienlijk versterkte identiteit te komen. Hierbij hebben we werkelijk alles aangepakt om tot in de kleinste details te voldoen aan de wensen van de klant. Het was een mooie uitdaging om voor een soortgelijk bedrijf in een andere industrie aan het werk te gaan, waarbij we heel wat inzichten hebben kunnen uitwisselen.

Diensten

Branding
Digital

Resultaten

Van nationaal naar internationale speler
Van verouderd beeldmerk tot hele vette uitstraling
Van verouderd logo tot compleet nieuwe identiteit
Van niet werkende website naar toekomstbestendige oplossing

Branding

Door een gezamenlijk proces zijn we tot een vernieuwd beeldmerk, een nieuwe naamgeving en een pay-off gekomen. Dit hebben we verwerkt in een compleet nieuwe huisstijl met alle benodigde onderdelen. Hierbij hebben we rekening gehouden met de toepasbaarheid van het beeldmerk in combinatie met de andere onderdelen van de huisstijl.

Website

We hebben de bestaande website onderzocht om erachter te komen waarom deze niet goed functioneerde. Vervolgens zijn we vanuit de vernieuwde merkpositionering gekomen tot een concept voor de nieuwe website. Vanuit dit concept hebben we de rest van de website ontworpen en vervolgens hebben onze developers – op basis van een prototype – de nieuwe site gerealiseerd in WordPress. Wat deze website echt onderscheidend maakt, zijn de 3D-animaties van de producten waaraan ManGo heeft gewerkt.

Wil je ook een video?

Wij vertellen je over de mogelijkheden.

Neem contact op

Robert_nultothonderd

Sparren?

Samen sparren over hoe wij jouw organisatie nog succesvoller kunnen maken?
Ik ben heel benieuwd naar je ambitie en merkuitdaging! Stuur een berichtje en krijg binnen 100 seconden antwoord!

    Bericht?

    Laat je bericht achter via onderstaand formulier!