Spring naar content

Magical Chocolate

Van traditioneel naar iets compleet nieuws

Magical Chocolate is echt een ondernemersverhaal. Deze ondernemer heeft het namelijk aangedurfd de status quo van de chocoladebranche aan te pakken, door als eerste ter wereld een holgoed chocoladeletter op de markt te brengen. Om zijn idee kracht bij te zetten heeft hij contact met Nul tot Honderd gezocht om een origineel en passend concept te creëren voor dit product. Dit hebben wij gedaan via een pakkende payoff “It’s a kind of magic”. Een geheel nieuw merkverhaal vormde vervolgens de basis waarop wij een eigen identiteit, verpakking, website en campagne-uitingen hebben gebaseerd.

Diensten

Campagnes
Content
Digitaal
Packaging

Resultaten

Van droom naar werkelijkheid
Van traditioneel naar iets compleet nieuws

Verpakking

Om deze holgoed chocoladeletter (een holle letter dus), een concept dat nog niemand kende, goed te presenteren in het chocoladeschap, hebben we ervoor gekozen een verpakking te ontwerpen met een dubbel doorkijkvenster.

Hieromheen hebben we de storytelling gecreëerd, zodat in één oogopslag duidelijk zou zijn wat voor chocoladeletter dit is en waarin deze zich onderscheidt van andere letters. Het doel hiermee was dat de klantervaring al direct start met een eerste blik op het product, de verpakking in het winkelschap.

Website

Samen met deze prachtklant gingen we van schets en onderzoek naar realisatie, onderhoud en optimalisatie van de website. nul tot honderd realiseerde een pakkend design voor hét verkoop- en communicatiekanaal van Spa One en voerde dit helemaal in eigen huis uit. Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat deze site voortdurend up-to-date is, door deze constant door te ontwikkelen.

Robert_nultothonderd

Sparren?

Samen sparren over hoe wij jouw organisatie nog succesvoller kunnen maken?
Ik ben heel benieuwd naar je ambitie en merkuitdaging! Stuur een berichtje en krijg binnen 100 seconden antwoord!

    Bericht?

    Laat je bericht achter via onderstaand formulier!