Spring naar content

Led Solutions Holland

Van duisternis tot lekker LED-licht

Led Solutions Holland levert LED-licht. In werkplaatsen, op kantoren, in fabrieken en magazijnen. Met haar merk en producten stak de organisatie al menig lichtje op, maar online was het nog niet zichtbaar genoeg. Sneller dan het licht schakelde nul tot honderd en leverde een compleet vernieuwde website. Daarnaast hebben we hun social media-kanalen ingericht (die we tot op de dag van vandaag bijhouden) en hun e-mail marketing een flinke boost gegeven. Wij zorgen er graag voor dat zij hun LED-licht helder laten schijnen.

Resultaten

Van 0 naar 3.750 e-mailbestanden
Van geen naar 5 actieve contactfomulieren
Stijging van 50% qua volgersaantallen

Website

Van een functionele website naar een aansprekend platform voor de producten en diensten van Led Solutions Holland. Een pakkend ontwerp, een lekker tone of voice en in het oog springend beeldmateriaal. Drie belangrijke ingrediënten voor een succesvolle redesign van een voor deze opdrachtgever ongelooflijk belangrijk platform.

Social

Hoe geef je invulling aan de social kanalen van een opdrachtgever? Door goed te kijken en te luisteren, door de markt te verkennen en door een eigenwijze draai te geven aan relevante content. nul tot honderd deed precies dat. En meer.

Wil je ook zo’n
pakkende video?

Wij vertellen je graag over de mogelijkheden.

Robert_nultothonderd

Sparren?

Samen sparren over hoe wij jouw organisatie nog succesvoller kunnen maken?
Ik ben heel benieuwd naar je ambitie en merkuitdaging! Stuur een berichtje en krijg binnen 100 seconden antwoord!

    Bericht?

    Laat je bericht achter via onderstaand formulier!