Spring naar content

KickSo

KickSo rebranding

KickSo is een digital agency gelegen in Breda en is gespecialiseerd in marketing voor B2B, B2C en Groot Bedrijven. Nul tot Honderd realiseerde een herpositionering voor Kick So. Met als resultaat een ijzersterke huisstijl.

Diensten

Website
Marketing
Social
E-mailmarketing
Content

Resultaten

Online & offline campagne
Nieuwe talenten

De uitdaging

Meer senioriteit qua uitstraling geven terwijl de herkenbaarheid niet aangetast zou worden. Dit was de vraag waarmee KickSo bij ons terecht kwam. En deze vraag pakken we beide handen aan. Zo ontstond er een basis voor een sterker merk.

Ijzersterke huisstijl

Een sterk logo en onderbouwd huisstijl is erg belangrijk voor het opzetten en uitbouwen van een (nieuw) merk of bedrijf. Minstens zo belangrijk is het om dit logo en deze huisstijl in de praktijk goed en consequent in te zetten. Om dit te kunnen doen wordt er gebruik gemaakt van een zogenaamd huisstijlhandboek of huisstijlgids. Hierin staat alle belangrijke informatie over het (juiste) gebruik van het logo en de andere huisstijlelementen.

Webdesign

Na het opstellen van de vernieuwde huisstijl en de webstrategie ontwerpen we een werkend en origineel webdesign. Een design dat de eindgebruiker van KickSo aanspreekt en overtuigd. De eerste indruk is bepalend. Met een doordachte klantreis en sterk design zorgen we ervoor dat de klanten van KickSo laaiend enthousiast worden over de nieuw website!

Naast een logische navigatiestructuur, heeft visual design een grote invloed op hoe er naar jouw digitale product gekeken wordt. Design stuurt en beïnvloedt. Een goede website heeft een functioneel en responsive design (mobielvriendelijk). Maar het uiterlijk of design van een website mag nooit voorgaan op de functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

Mobiel vriendelijk

Naast een logische navigatiestructuur, heeft visual design een grote invloed op hoe er naar jouw digitale product gekeken wordt. Design stuurt en beïnvloedt. Een goede website heeft een functioneel en responsive design (mobielvriendelijk). Maar het uiterlijk of design van een website mag nooit voorgaan op de functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

 

Robert_nultothonderd

Sparren?

Samen sparren over hoe wij jouw organisatie nog succesvoller kunnen maken?
Ik ben heel benieuwd naar je ambitie en merkuitdaging! Stuur een berichtje en krijg binnen 100 seconden antwoord!

    Bericht?

    Laat je bericht achter via onderstaand formulier!