Spring naar content

De Buitenkans

Van niets naar nieuwbouw-buitenkans

De Nederlandse Bouw Unie (NBU) ontwikkelt nieuwbouwprojecten in de regio Rotterdam. Na een eerste kleinere opdracht werd nul tot honderd gevraagd om voor hun nieuwbouwplan een totale verkoopstrategie te ontwikkelen. nul tot honderd kreeg het vertrouwen om project De Buitenkans tot op de laatste woning te verkopen. We ontwikkelden een website, waar geïnteresseerden zich kunnen inschrijven. Daarnaast verzorgden we alle communicatie in print, persberichten, social media content en e-mailmarketing.

Geïnteresseerden ontvingen een attentie per post en konden daarmee op een ludieke manier online hun woning bekijken. Deze campagne leverde NBU in eerste instantie veel bruikbare data op en vervolgens ook meer dan voldoende inschrijvingen voor de nieuw te bouwen woningen.

Diensten

Branding
Website
Marketing/ Brochure
Social
E-mailmarketing
Content

Resultaten

Van 0 naar 350 verkoopbrochures
Van onbekend tot overdonderend succes
Van 0 naar 800 inschrijvers

Branding

Voor de Nederlandse Bouw Unie bedachten we een pakkende naam en huisstijl die aansluit bij de doelgroep van dit project. Daarbij was natuurlijk aandacht voor wie zijn potentiële kopers van de woningen zouden zijn. Hoe zouden we hen warm kunnen maken voor wonen midden in het Rotterdamse groen?

Zie jij ook een buitenkans?

Wij helpen je bij het vermarkten van jouw plan, product of dienst. Kom maar op en daag ons uit!

Challenge accepted

Content

Van een gedrukte brochure tot een sneak preview en een videoreeks om de verwachtingen van potentiële kopers te managen. nul tot honderd creëerde een grote diversiteit aan content, en liet daarin o.a. de ontwikkelaar en de architect aan het woord om een nog beter beeld te geven van het project en de interesse erin verder te vergroten.

Website

Doel van de website was om geïnteresseerden op een treffende manier te informeren. En hoe konden we hen inspireren? Stapsgewijs werd steeds meer informatie vrijgegeven, waardoor potentiele kopers betrokken bleven en steeds verder geënthousiasmeerd werden, tot het moment van inschrijving.

Robert_nultothonderd

Sparren?

Samen sparren over hoe wij jouw organisatie nog succesvoller kunnen maken?
Ik ben heel benieuwd naar je ambitie en merkuitdaging! Stuur een berichtje en krijg binnen 100 seconden antwoord!

    Bericht?

    Laat je bericht achter via onderstaand formulier!