Spring naar content

Buttler

Van idee naar startup.

Buttler is de eigen startup van nul tot honderd. Toen de twee inmiddels zelf gekroonde überButtlers Robert en Pieter een keer voor het schap met toiletartikelen stonden, wisten ze het. Al die veertjes, puppy’s en beertjes kennen we nu onderhand wel. Het werd tijd voor een toiletrevolutie. En zo begonnen zij hun eigen startup en ontstond de stijlvolle Buttler toiletpapierspray en de bijbehorende wasstraat. Buttler blijkt een geweldige praktijkcase te zijn voor nul tot honderd; een realistische spiegel, een proeftuin en een eigen leerschool. Alle ervaring die ons bureau hier opdoet, wordt meegenomen in het werk voor onze andere opdrachtgevers.

Diensten

Strategie
Branding
Website
Marketing
Social
E-mailmarketing
Content

Resultaten

Van idee naar realisatie
Van 0 naar duizenden frisse billen
Van niks naar nominatie NL-packaging awards

Branding

Het creëren van een aansprekende merknaam die internationaal zou werken. En een die nog beschikbaar was. Uiteraard namen we alle branding op ons; de gehele positionering van het merk, en de creatie van logo en woordmerk, die zowel online als in print goed tot hun recht zouden komen.

Website

Buttler is alleen online te koop, dus dit verkoopkanaal is de levensader van onze startup. Natuurlijk verzorgden we het design van de website. En ontwikkeld we de webshop inclusief betalingsmogelijkheden en een heldere en goed werkbare cms aan de achterkant. Als je er zelf mee moet werken, kun je er maar beter voor zorgen dat alles 100% goed functioneert. En ja, wees gerust: die lat leggen we voor onze opdrachtgevers minstens net zo hoog.

Wil je ook een video?

Wij vertellen je over de mogelijkheden.

Neem contact op

Social media

Hoe breng je zo’n grote boodschap over bij je doelgroep? Hoe maak je van je naam een merk? Het creëren van likeable content op onze social media-kanalen is een uitstekende zet gebleken.

De Buttler verzenddoos is ingezonden door Smurfit Kappa voor de NL Packaging Awards 2020 in de categorie Webretail. Door de combinatie van de goede bescherming van onze producten, originele presentatie & bedrukking geeft de verpakking de ultieme beleving bij ontvangst.

Robert_nultothonderd

Sparren?

Samen sparren over hoe wij jouw organisatie nog succesvoller kunnen maken?
Ik ben heel benieuwd naar je ambitie en merkuitdaging! Stuur een berichtje en krijg binnen 100 seconden antwoord!

    Bericht?

    Laat je bericht achter via onderstaand formulier!