Spring naar content

Benk Groep

Van vraag naar een nieuwe website

Benk Groep is het bedrijf met ruime ervaring in internet-, telecom- , ICT, Cloud-, beveiligings- en telematica-oplossingen voor bedrijven en organisaties. Vanzelfsprekend kun je gebruikmaken van de uitgebreide support service van B. Wie gaat voor hoge kwaliteit, uitstekende service en de toekomst, gaat voor Benk Groep.

Resultaten

XD design
Wordpress Website
Gebruiksvriendelijk

De uitdaging

Een gebruiksvriendelijke, goed navigeerbare en goedvindbare website. Dit was de uitdaging waarmee Benk Groep bij ons terecht kwam. Zo werden wij gevraagd om een geheel nieuwe website te maken. En deze uitdaging pakte we met beide handen aan. Van een doorgedachte strategie tot de realisatie van een geheel nieuwe website.

Proces

Een van de problemen bij de oude website van Benk Groep was dat de websitestructuur verouderd was. Door de verschillende navigatiestructuren raakte bezoekers de weg kwijt op de website en haakte af. Door middel van verschillende brainstormsessies met deze klant bepalen we samen de navigatiestructuur, pagina indeling en vanuit deze brainstormsessies maken we een content plan. Met als oogpunt een moderne website geheel in de huisstijl van Benk Groep, een website die gebruiksvriendelijk is en goed navigeert.

Wij zijn erg te spreken over de aanpak, visualisatie en realisatie van onze website

Benk groep

Visualisatie website

Onze professionals gaan aan de slag met het ontwerpen van alle type pagina’s. We ontwerpen de juiste website indeling per paginatype. Daarbij is het belangrijk dat de nieuwe website goed navigeert op alle devices. Zo visualiseerde we voor Benk Groep een nieuwe homepagina, diensten pagina, subdiensten pagina, over ons pagina, referentiepagina en contactpagina.

 

Op maat gemaakt WordPress website

Van visualisatie tot realisatie. Nul tot honderd realiseerde een op maat gemaakte WordPress website. Zo ontwerpen we een onderscheidende en gebruiksvriendelijke website voor Benk Groep. Met als resultaat een website die goed converteert en meer leads oplevert. Daarnaast hebben we een gebruiksvriendelijke backhand in WordPress ontworpen, hiermee kunnen de medewerkers van Benk groep zelf gemakkelijk de nieuwe website onderhouden.

Robert_nultothonderd

Sparren?

Samen sparren over hoe wij jouw organisatie nog succesvoller kunnen maken?
Ik ben heel benieuwd naar je ambitie en merkuitdaging! Stuur een berichtje en krijg binnen 100 seconden antwoord!

    Bericht?

    Laat je bericht achter via onderstaand formulier!