Spring naar content

Adexpo

Van wervingscampagne tot rebranding

Adexpo is nationaal marktleider in het verhuren van designmeubelen voor beurzen, evenementen en andere bijeenkomsten. Nul tot honderd ging met Adexpo in gesprek met als doel het merk zichtbaar te maken voor potentiële nieuwe medewerkers. Nadat we deze opdracht met succes hadden volbracht, bleef het daar niet bij. Adexpo gaf ons namelijk ook het vertrouwen om het merk opnieuw in de markt te positioneren met als doel: het veroveren van de Europese markt. Met een goed onderbouwd proces, hebben we stapsgewijs gebouwd aan het merk Adexpo. Voor ons team was het geweldig om het enthousiasme en de vastberadenheid van Adexpo te ervaren, vooral nadat men na de covid-periode vol gas heeft gegeven en samen met ons het avontuur is aangegaan. Het werken aan een merk houdt nooit op, vandaar dat we ook tot op de dag van vandaag nog steeds wekelijks aan het merk Adexpo werken. We zorgen voor een consistente uitrol van het merk via alle communicatie-uitingen en middelen om de gestelde doelen te bereiken.

Diensten

Branding
Campagnes
Content
Digitaal

Resultaten

Van nationaal naar internationaal zichtbaar
Van 0 naar 20 (ingevulde) vacatures
Van eenvoudige website naar volledig functionerende webshop met verhaal
Van logo naar passende identiteit

Branding (Merkidentiteit)

Tijdens een aantal werksessies met het IT-team van Adexpo hebben we gezamenlijk het fundament bepaald voor de versterkte positionering van Adexpo. Dit heeft geleid tot een nieuwe merkidentiteit, merkconcept en een key-visual. Adexpo had daarnaast de behoefte om verder te digitaliseren. Kon de offline catalogus worden omgezet naar een digitale omgeving?

Uitvoering (Webdesign)

Bij een vernieuwde positionering en huisstijl hoort uiteraard een nieuwe website. Daarbij hebben we natuurlijk de navigatiestructuur en de content afgestemd op de Adexpo doelgroep en de wensen en behoeften van de klant. Om de nieuwe totaaloplossing voor Adexpo te realiseren, gingen we van schets naar wireframe naar ontwerp en vervolgens van het prototype naar het bouwen van het eindresultaat.

Video?

Denk je erover om video in te zetten voor jouw merk?

Tell me more

Nazorg

Tot op de dag van vandaag werken we wekelijks samen met het team van Adexpo om te zorgen voor de uitvoering van het nieuwe merk. Dit is zichtbaar in de communicatie op social media, drukwerk, advertenties, beurzen, offline mailingen en andere merkuitingen.

Robert_nultothonderd

Sparren?

Samen sparren over hoe wij jouw organisatie nog succesvoller kunnen maken?
Ik ben heel benieuwd naar je ambitie en merkuitdaging! Stuur een berichtje en krijg binnen 100 seconden antwoord!

    Bericht?

    Laat je bericht achter via onderstaand formulier!