Spring naar content

Van medestudenten tot succesvolle ondernemers

Van medestudenten tot succesvolle ondernemers. Toen de Bredase Robert Dalderup en de Helmondse Pieter Claessens samen hun afstudeerproject volgde aan de Willem de Kooning Academy in Rotterdam werd het voor de twee vrienden al snel duidelijk. Samen een onderneming starten werd het ultieme doel. En dat doel werd al snel omgetoverd tot werkelijkheid.

Mis nooit een update.

Een relevante nieuwsbrief of aansprekende e-mailmarketing actie wordt goed gelezen en leidt al snel tot nieuwe business. In ons krachtige eigen e-mailsysteem kunnen we ontwerpen, schrijven, versturen, automatiseren en analyseren.

  Schrijf je in en ervaar ons krachtige eigen e-mailmarketing systeem.

  Hoe het begon

  Robert en Pieter volgde allebei een opleiding op het Sint Lucas in Eindhoven. Robert volgde een opleiding in Product Design en Pieter volgde de opleiding Stand, winkel- en decorvormgeving. Nadat beide succesvol hun opleiding hadden afgerond waagde de twee een nieuwe uitdaging. Want van een uitdaging hielde de twee vrienden wel. Beide begonnen een opleiding aan de Willem de Kooning Academy in Rotterdam. En al snel werd duidelijk dat Robert en Pieter dezelfde ambities hadden. Zo besloten de twee om samen hun afstudeerproject te volgen.

  De succesvolle ondernemers en hun startup Buttler

  Tijdens hun afstudeerproject bedachten de twee het geniale idee om een nieuw product in de markt te brengen. Tijdens het brainstormen hielden ze een aantal dingen in hun achterhoofd. Dit product moet bijdrage aan een beter milieu, duurzaam en innoverend zijn. En al snel kwamen de twee uit op een innoverend product genaamd: Toiletpapier spray. Jullie kennen vast wel de vervuilende vochtige doekjes die we massaal in de natuur of in het toilet gooien? Precies dat willen de twee tegengaan. Zo bedachten ze in 2019 een alternatief tegen deze vervuilende schoonmaakdoekjes. zie hier: Toiletpapier spray. Dit product is 100% dermatologisch getest en afbreekbaar. Zo draag je bij aan een beter milieu en zorg je voor een afname van verstopte toiletten door vochtige doekjes. Na het succes van dit product volgde er meer. Zo willen ze een revolutie creëren op het toilet. Van Toiletpapierspray tot een toilethouder genaamd: De Wasstraat. Of een desinfectie hygiëne spray voor je toiletbril en een houder waar je je sprays in kwijt kan? Buttler heeft het allemaal. En naast deze producten denken de twee aan de toekomst. Zo zijn ze druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten om te zorgen dat de toiletbeleving nog beter word.

  Een full-service marketingbureau

  Naast startup Buttler hebben de twee ook een full-service marketingbureau. nul tot honderd helpt organisaties bij het bereiken van hun doelen. Noem ze merkenmakers, alles-kan-goeroes, conceptkoningen of branding-bazen. Prima. Ze doen gewoon waar ze goed in zijn; bedrijven vooruithelpen. Met hun doelgerichte en flexibele aanpak brengen ze organisaties snel en efficiënt daar waar ze willen zijn.

  nul tot honderd bestaat uit een team van enthousiaste professionals op het gebied van strategie, branding, content, websites, e-mailmarketing, online- en social media marketing. Het is gewoon een full-service marketingbureau. Met een lekkere dosis Brabantse gezelligheid.

   

  Nieuwsgierig geworden?

  Wij vertellen je graag over de
  mogelijkheden.

  Neem contact op